Styrelse

Styrelsen för 2019/2020 består av:

Ordförande: Josefin Årevall

Beskrivning kommer.

Sekreterare: Louise Daving Götberg

Hallå! Louise här, jag skrevs in på Agronomprogrammet landsbygdsutveckling 2013. Året innan examensuppsatsen praktiserade jag på Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, i Bryssel. Det var ett mycket roligt och utmanande jobb för att bevaka Jordbruksrelaterade frågor på EU-nivå. Idag arbetar jag inom marknad och kommunikation på en grisgård i Västerås. Det är viktigt med de stora perspektiven, men samtidigt är det i företagen på landsbygden det roliga sker!

Vice ordförande: Louise Ramberg

”Hallå! Louise Ramberg heter jag och skrevs in på Agronomprogrammet landsbygdsutveckling år 2013. Efter fältarbete i Indonesien jobbar jag fortfarande på masteruppsatsen och sen juni 2018 har jag avslutat studierna vid SLU. Jag jobbar som projektledare för Coompanion Uppsala län och ASF Rag2Rug i Vetlanda.
Styrelsearbete (och medlemskap!) i Landsbygdsutvecklarnas Alumninätverk lockar mig eftersom det utökar mitt eget nätverk, min kompetens och min insikt i branschen. Jag tycker det är viktigt att det finns ett gemensamt forum för landisar på väg ut i arbetslivet och de redan etablerade, där potentiella möjligheter, diskussioner och samarbeten kan skapas!”

Kassör: Felix Johansson

Beskrivning kommer.

Ledamot: Stina Jonsson

Beskrivning kommer.

Ledamot: Saga Þórisdóttir Linder

”Jag heter Saga Þórisdóttir Linder och jag började studera till landsbygdsutvecklare 2011 och tog examen 2017. Från början kommer jag från norra Island men flyttade till Sverige för att studera. Efter studierna i Uppsala flyttade jag sedan ner till Skövde där jag bor idag och arbetar som projektledare, handläggare och administratör på Leader Östra Skaraborg.
Jag gick med i LAN för att jag tycker vårt fantastiska nätverk är något vi måste värna om och stärka ytterligare. Att anordna träffar så som Balunsen tycker jag är otroligt roligt och ett bra sätt för oss inom yrkeskåren att hålla kontakten och stärka vårt nätverk.”

Ledamot: Sara Sjöqvist

”Hej! Jag heter Sara Sjöqvist och jag började på Agronom landsbygdsutveckling år 2013. Lite paus med bl.a. en resa till Kuba gjorde att jag tog examen i januari 2019. Nu arbetar jag som landsbygdsutvecklare på Vingåkers kommun i Södermanland.
Jag gick med i styrelsen för Landsbygdsutvecklarnas Alumninätverk eftersom jag tycker det är otroligt viktigt att vi LBU:are fortsätter hålla kontakten långt efter examen. Att kartlägga löneläget för vår yrkesroll är också viktigt och gynnar alla i yrket. Jag ser fram emot kontakten med både studenter och alumner!”