Karriär

Här lägger vi upp mindre uppdrag/extrajobb. Här finns även uppslag till praktikplatser, ex-jobbsidéer, projekt, stipendier och andra tips till dig som söker kvalificerande uppgifter. För dig som har förslag på uppsats, praktikplats eller projektfinansiering maila gärna oss på landsbygdsutvecklarnas@gmail.com så lägger vi upp det här och delar det i vår Facebook- grupp Landsbygdsutvecklarnas Alumninätverk .


Betalda uppdrag

Inga betalda uppdrag i dagsläget. Hör av dig till: landsbygdsutvecklarnas@gmail.com om du har tips på betalda uppdrag inom landsbygdsutveckling som vi kan marknadsföra här.

Praktikplatser

  • Uppsala kommun: Kommunledningskontoret, Ekologiska Livsmedel och Närproducerad Mat, Uppsala.

Hej!
Jag jobbar på Uppsala kommun (kommunledningskontoret). Vi driver bland annat projekt för att öka tillgången till ekologiska livsmedel och för att öka marknaden och former för närproducerad mat. Jag har möjlighet att ta emot praktikanter under kortare eller längre perioder. Det går bra att mejla till mig, se nedan.

Jag har redan haft några medhjälpare från programmet och det har varit jättevärdefullt och kul! Jag uppfattar att de har varit nöjda också.

Mvh,

GUNILLA MEURLING, gunilla.meurling@uppsala.se
Utredare lokal livsmedelsförsörjning och ekomat

____________________________________________________________________________________________

Längre praktik/Sommarjobb

Om uppdraget som du är intresserad av handlar om en längre praktik, vänligen ta då kontakt med Elinor Carlbrand på Institutionen för Stad och Land på SLU för att undersöka möjligheterna för dig att få högskolepoäng och studiestöd för ditt arbete.