Medlemskap

Varför bli medlem i LAN?

Du ska bli medlem i LAN för att vi som landsbygdsutvecklare, en relativt ny roll i arbetslivet, tillsammans kan skapa ett kontaktnät mellan oss som är lätt att använda och enkelt för medlemmarna att nå. Vi ska alla kunna utbyta kunskaper och erferenheter och ta del av kontinuerlig fortbildning inom landsbygdsutveckling. Du ska också bli medlem i LAN för att vi tillsammans kan öka kännedomen om vår kompetens och höja medvetenheten och kunskapen om landsbygdsutveckling hos allmänheten.

Utöver detta kommer LAN att anordna alumniträffar för oss landsbygdsutvecklare och driva den här hemsidan där information och kunskap delas. Vi kommer att verka för en stark yrkesroll för alla landsbygdsutvecklare runt om i världen. Den allra första alumniträffen skedde den 24 oktober 2015 på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala.

Hur blir jag medlem i LAN?

Är du studerande inom landsbygdsytveckling eller har en examen inom landsbygdsutveckling? Då kan du bli medlem i LAN.

Som yrkesarbetande blir du medlem genom att sätta in årsavgiften på 200 kr till Bankgiro 684-2116  eller via Swish på nummer 123 105 82 05. Fyll sedan i formuläret som du finner via länken längre ner på sidan.

Som student inom landsbygdsutveckling betalar du enbart en ingångsavgift på 100 kr till  för medlemskapet under hela din studietid, och glöm inte fylla i formuläret via länken! Du övergår sedan till att bli fullt betalande medlem när du är färdig med din utbildning.

Bankgiro: 684-2116

Swish: 123 105 82 05

Märk betalningen med ditt namn.

 

Varmt välkommen att bli en del av Landsbygdsutvecklarnas Alumninätverk!

Bli medlem!

 

Annonser

En reaktion på ”Medlemskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s