BALUNSEN

Hej!

Landsbygdsutvecklarnas Alumninätverk (LAN) presenterar andra omgången av vår nya tradition BALUNSEN!

LAN välkomnar varmt alla LBU-årskurser, alumner och SOL-personal till en afton med middag, festligheter och möjlighet till umänge med gamla och nya vänner, nätverkande och utbyte av erfarenheter inom området för landsbygdsutveckling. Under kvällen kommer vi även att uppmärksamma våra nya landsbygdsutvecklare, kandidaterna 2017. Tillsammans vill vi göra detta till en riktigt trevlig kväll för oss!

När? 30 september, från 17 dk till 01.00 (men kvällen behöver inte vara slut efter det!)
Var? Kalmar Nation, Svartmangatan 3, 753 12  UPPSALA
Pris? 480 kr inkl alkohol/440 kr alkoholfritt
Klädkod? Udda Kavaj

I priset ingår en trerätters middag med fördrink, en öl, två glas vin och kaffe. Om du önskar alkoholfritt kommer likvärdig dryck att serveras. Snapsbiljetter kommer att finnas till försäljning för den som önskar.

När du har svarat på anmälningsenkäten nedan kommer du inom kort att få ett mail med inbetalningsuppgifter. Sista anmälningsdag är förlängt till 13 september 2017! Sista betalningsdag är den 26 september 2017.

OBS! För att delta denna kväll krävs medlemskap i LAN. Medlemmarnas respektive är hjärtligt välkomna och behöver då inte själva vara medlemmar, det gäller även SOL-personal. Har du inte möjlighet att delta under middagen finns det möjlighet att ansluta efteråt om du anmäler detta till oss i förväg, senast 25 september.

Kontakt: landsbygdsutvecklarnas@gmail.com

Vi ser fram mot att träffa er alla på BALUNSEN 2017!
/LANs styrelse 2017

Anmäl Här

Carnival Day!


 

Balunsen 2016!

Baluns

Annonser