Årets fest- Balunsen 2019!

Den 12e oktober kl 18dk går årets Baluns av stapeln på Granebergsparken i Uppsala!
Studerande, utexaminerade och/eller yrkesverksamma – missa inte att anmäla er till denna roliga kväll!
Anmälningslänk finns längre ner.

Balunsen är en årlig nätverksträff i festligare tappning där styrelsen anordnar mingel, middag och fest för alla landsbygdsutvecklare. Under träffen så delar vi erfarenheter med varandra och träffar både nya och gamla vänner.
Vi i styrelsen är otroligt taggade på denna kväll och hoppas ni är det med!

I år anordnas även en studieresa till odlingskooperativet Under Tallarna i Järna (söder om Stockholm), samma dag som Balunsen. Studiebesöket kommer vara runt lunchtid/på eftermiddagen den 12e oktober (innan Balunsen drar igång).
Se Under Tallarna för mer info!
Vill du följa med på studiebesöket så kan du anmäla dig i länken nedan (samma som anmälan till Balunsen). Det är först till kvar på studiebesöket och max antal platser är 25. I samband med din anmälan fyll också i om du kör bil till studiebesöket och om du har möjlighet att ta med andra i bilen. Beroende på antalet bilar vi får ihop kan vi behöva hyra en buss eller liknande för att ta oss till studiebesöket.
Vi siktar på att studiebesöket och resan dit (med ev. hyrd buss) ska vara gratis, men en avgift på max 100 kr kan eventuellt tillkomma.

Anmäl dig till Balunsen och studiebesöket här!

För mer löpande information om Balunsen och studiebesöket håll er uppdaterade i Facebook- gruppen Landsbygdsutvecklarnas Alumninätverk. Nödvändig information kommer också läggas ut här på hemsidan.

Pssst… Att vara medlem är inget krav för att gå på Balunsen, men styrelsen uppmuntrar alla som inte är medlemmar att bli det ändå. Ditt medlemskap möjliggör Balunsen! Bli medlem i LAN här.

Annonser