Josefin gästbloggar: resultatet

Den vise säger att det är resan som är målet. Och vilken resa det har varit! Att bo i Frankrike och ta del av allt den kulturen har att erbjuda har varit fantastiskt. Ur ett professionellt perspektiv har jag fått en rejäl egoboost för hur viktiga en landsbygdsutvecklares kompetenser är. Att ha det sociala perspektivet i lantbruksforskning är något som inte ska tas för givet. Att dessutom ha fått tränat sig i projektledning och kommunikation märker jag att vi har nytta av i arbetslivet.

Men även målet är viktigt och till sist så har resan alltså närmat sig sitt slut. Resultatet blev tre onlinekurser och två animationer på franska och engelska. Nu är det inte jordens mest fantastiska skapelser vi har att göra med, långt därifrån. Men på resans gång har jag fått koordinera olika projekt på mitt andra- och tredjespråk, fått träna mig i att ta in absurda mängder forskning och sammanfatta samt på ett kreativt sätt försöka skapa en lärandeprocess.

 

För den som vill läsa den engelska rapporten om projektet är det bara att höra av sig!

Tack för denna gång och på återseende!

Josefin


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s