Josefin gästbloggar: väskan packad

Väskan packad, ordlistan (med de viktigaste orden såsom hej, läget, risfält) skriven, spellistan sönderlyssnad och biblioteksboken har fått några fler hundöron. Imorgon bitti bär det av! Destinationen är Antananarivo, huvudstaden på Madagaskar. På resan kommer arbetslaget få tillfälle att träffa forskare och studenter vid universitet samt göra en kortare utflykt till staden Antsirabe där vi kommer att träffa jordbrukaren monsieur Jules. I morse hann jag till och med titta till  rabarbern och tomaterna i skolans koloniträdgård en sista gång innan jag drar. Montpellier är vackert nu när sommaren kommit men vinbären är fortfarande sura..

På måndag hörs vi från Antananarivo,

Veloma!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s