Alumniträff 24 oktober!

Hej Landsbygdsutvecklare och välkommen på alumniträff i höst!

Under 2015 har Landsbygdsutvecklarnas Alumninätverk (LAN) återigen fått vind under vingarna. Syftet med föreningen är bland annat att främja och nyttja kompetensen som finns hos landsbygdsutvecklare. Föreningen ska vara ett forum för utbyte av medlemmarnas specialkunskaper, underlätta kontaktnätet mellan landsbygdsutvecklare och sprida information om landsbygdsutveckling. Därför vill styrelsen bjuda in alla föreningens medlemmar till vår första alumniträff.

Träffen kommer hållas lördagen den 24 oktober i Uppsala på SLU och kommer erbjuda så väl alumner som studenter över tredje årskursen möjlighet att utbyta erfarenheter, nätverka och att umgås. Alumner är välkomna klockan 16 och studenter kan ansluta klockan 18.30. Föreningen kommer att ordna vegetarisk buffé med veganska alternativ för 100 kronor per person. Egen dryck medtages. Bindande anmälan till träffen görs genom att betala maten till bankgiro 684-2116 senast 11 oktober. Märk betalningen med namn.

För att komma på alumniträffen ansöker du först om medlemskap i LAN. Mer information om medlemskap finns på den här bloggens startsida.

I stora drag kommer träffen att innehålla mingel, diskussion om yrkets utmaningar, middag och efter kl 21 finns det möjlighet att stanna kvar och hänga med gamla kursare och nya vänner eller gå på släppet till ULS Älgmiddag.

Anmäl er via länken:
https://docs.google.com/forms/d/1HTJ1CfdXeayeHo9GQzlUG7VQA9CzJzLSGQONJoEaKcY/viewform?c=0&w=1

Mer detaljerat program och exakt plats kommer till de som anmäler sig. Har du redan nu frågor, kontakta info@lbualumni.se

 

Styrelsen hälsar alla välkomna!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s